Corona & kinderopvang

Kinderopvang gesloten

Van 16 december 2020 tot en met minimaal 7 februari 2021 is de kinderopvang gesloten. Tijdens deze periode bieden we noodopvang aan kinderen van ouders met een cruciaal beroep en aan kinderen in een kwetsbare positie. 

In vergelijking met de eerdere lockdown dit jaar is deze lockdown net wat anders. Deze keer is er alleen opvang beschikbaar voor kinderen van ouders die al een contract hebben én voor de vaste (contract)dagen. Dit komt omdat het doel van de overheid van deze lockdown is om het aantal contactmomenten en reisbewegingen van ouders te beperken en daarmee het virus terug te dringen. Het gaat dus niet om het besmettingsrisico in de kinderopvang.  

Vragen?

We begrijpen dat je hier vragen over kunt hebben. Maak je gebruik van opvang bij International Childcare? Dan wordt je op de door de locatiedirecteur geïnformeerd over alle ontwikkelingen. Ook voor het aanvragen van noodopvang kun je bij jouw locatiedirecteur terecht.

Voor antwoorden op veelgestelde vragen raden we je aan om een kijkje te nemen op de website van Servicebureau Kinderopvang, waar wij mee samenwerken. Zij beantwoorden diverse algemene vragen op het gebied van het coronavirus en kinderopvang:

FAQ corona & kinderopvang

Uiteraard kun je ook bij de directeur van jouw locatie terecht voor (specifieke) vragen.