Nemo

 • Internationaal
 • Beweging / ontspanning
 • Gezond voedingsbeleid
 • Uitdagende omgeving

Gemiddelde beoordeling
Kinderdagopvang: 8,7

Blazen in tuin
Spelen in een Zweedse boerderij gelegen in het prachtige Dommeldal

Ben je op zoek naar kinderopvang voor je baby of peuter? Bij Nemo heeft je kind alle ruimte zich goed te ontwikkelen. Samen met kinderen vanuit de hele wereld. Want ons kinderdagverblijf ligt aan de rand van de High Tech Campus. Kinderen van expats maar ook vanuit Eindhoven en omgeving kiezen voor onze kinderopvang vanwege de hoge kwaliteit opvang en de ervaring en de bekwaamheid van onze medewerkers om aan de behoeften van internationale kinderen en ouders tegemoet te komen. We zorgen ervoor dat je kind zich snel bij ons thuis voelt in een eigen, vertrouwde groep. Maak een afspraak en kom kijken. je bent van harte welkom!

Iedere dag naar buiten

In onze grote ontdekkingstuin kan je kind heerlijk buiten spelen en zelf kiezen wat het gaat doen. We vinden vrij spel heel belangrijk. Lekker fietsen, huppelen, ruiken aan het gras, spetteren met water. Of we gaan met de bolderkar op pad in het mooie Dommeldal. Ook de baby’s genieten van de tuin en de buitenlucht: leren kruipen op het gras, de warmte van de zon voelen of heerlijk slapen in een buitenbedje.

Vertrouwd en veilig

Een nieuwe kinderopvang is natuurlijk altijd even wennen. Bij Nemo werken uitsluitend gediplomeerde pedagogisch professionals. Zij zorgen voor een warme, zorgzame omgeving. Bovendien krijgt je kind een vaste mentor. Zij heeft veel aandacht voor het welbevinden en de ontwikkeling van uw kind. Zo voelt je kind zich snel veilig en vertrouwd en heb je een vaste contactpersoon waar je terecht kunt met al je vragen.

Dagritme en gebaren

Nemo is een bijzonder kinderdagverblijf. Waar vind je zoveel nationaliteiten bij elkaar? Deze verrijkende omgeving kan veel voor de ontwikkeling van kinderen betekenen. 

We werken met vaste dagprogramma’s en gebruiken veel gebaren. Kinderen begrijpen al snel wat de bedoeling is en voelen zich op hun gemak. Onze voertaal met de kinderen is Nederlands, maar natuurlijk spreken de kinderen soms onderling in hun moedertaal. Onze ervaring is, dat kinderen op jonge leeftijd naast de moedertaal, ook de Nederlandse taal snel eigen maken.

Mocht je zelf de Nederlandse taal niet beheersen, is dat voor ons geen enkel probleem. Alle pedagogische professionals spreken ook Engels.

Stimuleren van je kind

Onze grote boerderij is ruim en licht ingericht en zorgt voor een open sfeer. Die openheid is er ook binnen ons team. Samen bedenken we programma’s waarmee we zintuigen prikkelen, motoriek en fantasie stimuleren en taalontwikkeling ondersteunen. Rust en activiteit wisselen elkaar af in een goede balans. Mooi om iedere dag weer te zien hoe kinderen elkaar helpen en van elkaar leren.

Je leert bij ons ook andere ouders kennen: 2x per jaar organiseren we een gezellige Eat, meet & greet.


Nemo maakt deel uit van International Childcare Eindhoven en werkt samen met locatie Columbus.
+ Lees de volledige omschrijving

Neem alvast een kijkje

interactief voorlezen samen contat lunch maaltijd buitenspelen in de tuin
interactief voorlezen samen contat lunch maaltijd buitenspelen in de tuin

Beoordelingen

KlantOK

47 ouders beoordelen de kinderdagopvang van International Childcare Eindhoven locatie Nemo met een 8,7 gemiddeld.

8,7

Bijzondere kenmerken

 • Internationaal
  Nemo is een bijzonder kinderdagverblijf met kinderen van over de hele wereld. Een ontmoetingsplek voor kind & ouders. Ouders kunnen elkaar ontmoeten tijdens onze gezellige Eat, Meet & Greet!
 • Beweging / ontspanning
  Wij bieden peuters de mogelijkheid om mee te doen aan een gymles. Naast inspanning is er ook tijd voor ontspanning en wordt er voor baby’s & peuters yogales georganiseerd.
 • Gezond voedingsbeleid
  Wij hanteren een gezond voedingsbeleid. Dit betekent dat wij de kinderen zo min mogelijk in aanraking laten komen met o.a toegevoegde suikers en conserveermiddelen.
 • Uitdagende omgeving
  In de ruime ontdekkingstuin kunnen kinderen op avontuur gaan. Ook de omgeving biedt voldoende uitdaging. Een sportpark op loopafstand & de mogelijkheid om op bezoek te gaan bij de dieren van de nabij gelegen school.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 07.30 tot 18.30 uur.

Op nationale feestdagen zijn wij gesloten.

Meer informatie

Directeur

Directeur Danique
dmies@skozokkinderopvang.nl
06-13774224

Waar vind je ons?

High Tech Campus 18
5656 AE Eindhoven

Tel: +31 (0) 40 292 80 44
Openingstijden

Rekentool

Benieuwd naar de maandelijkse kosten? Bereken het eenvoudig en snel met onze handige rekentool!

Inschrijven?

Je kind inschrijven voor ons kinderdagverblijf doe je makkelijk via ons online aanmeldformulier!