Tweetalige kinderopvang

Nederlands - Engels

Tweetalige Kinderopvang bij Childcare Eindhoven

Plannen om in de toekomst voor langere tijd naar het buitenland te vertrekken? Dan kan het zomaar zinvol zijn om daar nu al rekening mee te houden bij de keuze voor kinderopvang. Je kan immers niet vroeg genoeg beginnen met je kind te laten wennen aan een internationale omgeving.

Kinderopvang Nemo

Kinderopvang Nemo is gevestigd op de High Tech Campus in Eindhoven. Een internationale plek waar veel expats werkzaam zijn. Op deze plek vind je, in het groene Dommeldal, het ruime Zweedse landhuis van Kinderopvang Nemo dat onderdak biedt aan de Nederlandse en buitenlandse kinderen. Een lichte en ruime locatie die warmte en geborgenheid uitstraalt. Belangrijk wanneer je niet hier geboren bent, de kinderen jouw taal niet spreken en je aan alles om je heen moet wennen. De pedagogisch medewerkers doen er alles aan jouw kind zich zo snel mogelijk thuis te laten voelen.

Een internationale omgeving met kinderen vanuit de hele wereld kan veel betekenen voor de ontwikkeling van je kind. Zeker wanneer je van plan bent langere tijd in het buitenland te verblijven of als expat regelmatig van werkplek wisselt, is een internationale kinderopvang van toegevoegde waarde. Je kind raakt hier vertrouwd met verschillende nationaliteiten, culturen en talen. Ervaring en kennis die jouw kind overal te wereld van pas komt. Je kind zal met meer vertrouwen spelen en leren in het nieuwe land.   

Bij Kinderopvang Nemo is de voertaal Nederlands. Onze ervaring is dat kinderen, naast hun moedertaal, zich snel de Nederlandse taal eigen maken. Fijn wanneer je ouders besluiten hier langer te blijven. Uiteraard spreken alle pedagogisch medewerkers ook Engels zodat we alle ouders goed te woord kunnen staan, ook wanneer zij de Nederlandse taal nog niet beheersen.

 Lees meer over Nemo 

Plan een rondleiding

 

Kinderopvang Columbus

Op de campus van de internationale school in Eindhoven vind je kinderopvang Columbus. Hier bieden we kinderopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar, foundation en buitenschoolse opvang aan. Doordat de kinderopvang gevestigd is op de campus van een internationale school bieden we hier opvang aan kinderen vanuit de hele wereld.

Ook al spreken kinderen misschien elkaars taal niet, samen spelen en de wereld ontdekken kunnen ze prima. Spelenderwijs leren kinderen snel, ook een nieuwe taal. Bij Kinderopvang Columbus is de voertaal Nederlands. Momenteel neemt Columbus deel aan een pilot waarbij op elke groep met twee leidsters, één leidster Nederlands praat met de kinderen en de andere leidster Engels. Zo leren kinderen naast hun eigen moedertaal ook Nederlands en Engels. Handig wanneer er plannen zijn om voor werk of studie langere tijd naar het buitenland te vertrekken. 

 Lees meer over Columbus 

Plan een rondleiding