Vacature pedagogisch professional - Columbus

24 tot 32 uur per week

Spelend kind Columbus

Word jij enthousiast van de energie van kinderen en wil jij jouw enthousiasme overbrengen op kinderen van diverse leeftijden? Ben jij creatief in het bedenken van uitdagende activiteiten? En heb jij affiniteit met diverse culturen?

Dan heeft Columbus Childcare wellicht een geschikte werkplek voor jou. 
Wij zijn op zoek naar een collega die ons team op flexibele basis komt versterken voor minimaal 24 en maximaal 32 uur per week.
Je bent inzetbaar op alle groepen.

Wie zijn wij?

Columbus is een kinderopvang voor kinderen van 0-13 jaar. Het kinderdagverblijf bestaat uit vijf groepen, twee horizontale brede groepen. Een verticale groep, een peutergroep en een 3+ groep. Op de BSO worden kinderen opgevangen van 4-13 jaar. De BSO  bestaat uit vier groepen van maximaal 20 kinderen.

Columbus is gevestigd op de campus van de internationale school in Eindhoven. De kinderen die wij opvangen, zijn daardoor ook afkomstig uit verschillende landen.

Bij ons groeien kinderen op binnen een vertrouwde plek waar ze kunnen leren, spelen en zichzelf ontwikkelen.

Wie zoeken wij?

Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang van de kinderen. Hierbij is het belangrijk dat je zorg draagt voor de verzorging en dat je oog hebt voor ontwikkelingsstimulering. Je biedt begeleiding waar nodig, zowel in groepsverband als in individueel opzicht. Als pedagogisch professional zorg je voor een vertrouwde en stimulerende omgeving waar de kinderen zich veilig voelen. Je bent creatief in het organiseren van uitdagende activiteiten aan te bieden die gericht zijn op de ontwikkeling van het kind en die eraan bijdragen dat er voor iedereen en elke dag weer iets leuks te beleven is! Daarnaast begeleid je de kinderen in hun persoonlijke en sociale ontwikkeling en bied je ze structuur en grenzen aan middels een vast dagritme. 

Je volgt en rapporteert de ontwikkelingen van de kinderen. Daarnaast draag je zorg voor een goed contact met ouders/verzorgers en voor een goede samenwerking met collega’s.

Wij vragen minimaal een afgeronde MBO opleiding, welke kwalificeert voor pedagogisch professional.
Wil je weten of dat het geval is? Kijk dan op diplomacheck kinderopvang  

Daarnaast verwachten wij dat je zowel de Nederlandse als de Engelse taal beheerst.

Als er een klik is…

...dan bieden we je heel graag een baan aan voor 24-32 uur per week.

We hebben een goed arbeidsvoorwaardenpakket en een  betrokken enthousiast team van collega’s. Je bent werkzaam onder de CAO Kinderopvang. Inschaling gebeurt afhankelijk van relevante ervaring en opleidingsniveau, conform deze CAO.

Meer informatie en solliciteren

Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met:
Mendy Tonnaer, directeur: telefoonnummer 06-13978499

Of solliciteer direct: 

Ja ik ben de persoon die jullie zoeken!